Onze diensten.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vorige
Volgende

Elektrische installaties​

Het aanleggen van elektrische installaties is voor Taurus Elektrotechniek de expertise waar we al jaren onze tevreden klanten mee bedienen.

Woningbouw en renovatie

Taurus elektrotechniek heeft inmiddels al meerdere renovatie panden voorzien van nieuwe elektrische installaties. Op verzoek van de klant geheel naar wens uitgevoerd.

Zo voldoet de installatie weer aan de normen NEN 1010 en 1014.

Plafond bekabeling

Onderhoud verlichting systemen​

Natuurlijk verzorgt Taurus Elektrotechniek ook het onderhoud van de verlichting en Noodverlichting, in uw kantoorpand. Het verplaatsen van de schakelaars en verlichting of indelen van de nieuwe werkplekken.

Data-netwerken en telecommunicatie

Taurus elektrotechniek, kan ook een compleet data netwerk verzorgen, in bijvoorbeeld Cat 6.

Taurus elektrotechniek is Lexcom gecertificeerd.

In kantoorpanden en winkelpanden

Ook het aanleggen van winkelverlichting doen wij. Hierme hebben inmiddels een ruime ervaring. In winkels gebruiken we vaak een 5 polige railsysteem, waar diverse verlichting aangesloten kan worden, onafhankelijk van elkaar geschakeld kunnen worden, zo kan na sluitingstijd de reclameverlichting blijven branden, terwijl de algemene verlichting uitgeschakeld is. Ook de noodverlichting kan in de lichtlijnen worden opgenomen. Ook inbouw led spots of led downlighters worden steeds vaker gebruikt. Zowel in verlaagde plafonds, maar ook in de armaturen voor de lichtlijnen.

Utiliteit​

Inmiddels heeft Taurus elektrotechniek de Elektrische installatie mogen verzorgen voor honderden nieuwbouw woningen. Door de enorme ervaring en nauwe samenwerking met het uitvoerend bouwbedrijf, kunnen we het project tot een goed einde brengen zonder onverwachte extra kosten. Ook als u zelf een huis laat bouwen kunnen wij u in vroeg stadium informeren over de uigebreide mogelijkheden die u kunt toepassen in uw nieuwe woning.

Centrale stoppenkast

Groepenkast vervanging/uitbreiding​

Uiteraard kunnen wij ook de diverse krachtstroommachines aansluiten in uw fabrieks hal, of de groepenkast aanpassen voor extra krachtgroepen. Óf misschien een gehele krachtaansluiting? Neem contact met ons op om een passende oplossing te bespreken!